Zeytinburnu ‘kontrol’ altında..!
11Haziran2021

Zeytinburnu ‘kontrol’ altında..!

Sosyal yaşam refahını artırmak ve suç oranlarını azaltmak adına, ilçenin güvenlik tedbirlerini artırmaya devam eden Zeytinburnu Belediyesi, son iki yılda 48 noktaya 166 yeni kamera yerleştirdi.

Zeytinburnu’nda güvenli bir sosyal yaşam için tedbirler artmaya devam ediyor. Zeytinburnu Belediyesi, son iki yılda ilçedeki 48 önemli noktaya 166 yeni güvenlik kamerası montajı gerçekleştirdi.  Haftanın 7 günü 24 saat çevrimiçi olan kameralar Zeytinburnu’nu izlemeye devam edecek. Son olarak; Yeşiltepe, Nuripaşa, Veliefendi, Yenidoğan Mahallerine, Turan Güneş Caddesi ve Seyitnizam Meydanı’nda 28 adet kamera montajını tamamlayan Zeytinburnu Belediyesi, yıl sonuna kadar 7 yeni lokasyona, 28 kamera daha yerleştirecek.